Koneistus ja alihankinta kaikilla raaka-aineilla kuten haponkestävät ja ruostumattomat teräkset. Lisäksi koneistamme työkalu- ja nuorrutusteräkset, titaania, alumiinia, messinkiä ja teknisiä muoveja.

 

Teemme läheistä yhteistyötä alihankintakoneistuksessa asiakkaidemme kanssa, osallistuen suunnitteluun, prototyypin valmistukseen ja valmiin tuotteen sarjavalmistukseen. Ammattitaitoinen henkilökunta ja koneistus nykyaikaisella konekannalla takaavat laadukkaat ja oikea-aikaiset toimitukset. Lisäksi palveluumme kuuluu myös kokoonpano.

 

Henkilöstömme kehittää ammattitaitoaan kouluttautumalla ja osallistuu aktiivisesti työmenetelmien ja toimintaympäristön kehittämiseen. SimFors kiinnittää huomiota myös ympäristöasioihin eli pyrkii pienentämään energiankulutusta ja kierrättämään koneistustuotannossa syntyviä jätteitä niin paljon kuin se on mahdollista.

 

SimFors Oy:llä kattava KONEISTUKSEN työstökonekapasiteetti.

 

Yli 20 CNC-työstökonetta takaa kattavan konekapasiteetin koneistukseen ja alihankintakoneistukseen sekä laadukkaan ja kilpailukykyisen lopputuloksen kappale- ja kokoonpanon valmistuksessa.

 

Uusi robottisolumme toimii tehokkaasti ja tarvittaessa jopa 24/7 tuotantotehokkaasti asiakkaamme tarpeisiin.

 

Lataa koneluettelomme pdf-tiedostona tästä.

Palvelumme kattaa koko koneistuksen tuotantoketjun

KONEISTUS

SIMFORS OY

koneistus alihankinta kokoonpano alihankinta